Start
www.frankvanhoof.nl

Copynet - Frank van Hoof
freelance webprogrammeur seo webconsultant

Werk in uitvoering ...

TypeStars

Geocaching

GEZE Benelux

MetaCaching
Blindtypen met TypeStars TypeStars
Freelance webprogammeur Frank van Hoof ontwikkelt en optimaliseert dynamische websites. Webprogrammeur ASP.NET, VB.NET, MS SQL, javascript. Freelance copywriter SEO webwriter. Webwriting, internet marketing SEO consultancy, internetbureau, zoekmachine optimalisatie.

Een website uit duizenden ...Op het internet voltrekt zich een economische en culturele revolutie. Sinds het web in relatief korte tijd gemeengoed is geworden maken consumenten als vanzelfsprekend van het medium gebruik. De jongste generatie kan zich nauwelijks voorstellen hoe hun ouders het ooit zonder dit venster op de wereld hebben gered.

Internet biedt ondernemers unieke mogelijkheden om klanten te werven en aan zich te binden. Maar ... moderne consumenten zijn kritisch en kunnen steeds gemakkelijker kiezen uit een steeds sneller groeiend aanbod.

Succes op internet

Commercieel succes op internet staat of valt met het gemak waarmee een website wordt gevonden en er in slaagt bezoekers in luttele seconden er van te overtuigen dat zij niet verder hoeven te zoeken. Vervolgens moet de website bezoekers tot klanten maken. Trouwe klanten, die de site toevoegen aan het favorietenlijstje in hun webbrowser.

Het bouwen van een dergelijke website is een vak. Waarschijnlijk is het niet w vak en telt voor u vooral het resultaat, in termen van omzet en rendement. U weet wat u met uw website wilt bereiken, maar u twijfelt over hoe u dat aan moet pakken.

Een voorsprong op concurrenten

Copynet - Frank van Hoof stelt zich op als een klankbord voor uw ideen. U kent als geen ander uw producten en/of diensten en de markt waarop u zich richt. Wij kennen de mogelijkheden van het internet om uw organisatie te presenteren en uw producten in de markt te zetten. Wij maken u attent op kansen en valkuilen waar u wellicht nog niet aan heeft gedacht en u inspireert ons tot het bedenken en realiseren van functies die uw website een voorsprong geven op die van uw concurrenten.

Uw plek op het wereldwijde web

Een website is veel meer dan een verzameling informatiepagina's. Het is w plek op internet, waar u maar n kans krijgt om een goede eerste indruk te maken op (potentile) klanten. Die indruk wordt bepaald door factoren als vind- en bereikbaarheid, toegankelijkheid, functionaliteit, vormgeving en inhoud. Alleen als deze factoren nauwkeurig op elkaar zijn afgestemd zullen zij elkaar aanvullen en versterken en ontstaat een website waar bezoekers niet alleen (veel) langer dan tien seconden blijven, maar ook regelmatig terug zullen keren.

Zet nu met een simpele muisklik de eerste stap op weg naar een succesvolle presentatie van uw organisatie op het wereldwijde web.Copynet


Copynet is opgericht in 1985 als een collectief van freelancers, gespecialiseeerd in marketingcommunicatie en informatietechnologie.

Bij Copynet aangesloten tekstschrijvers, vormgevers, marketing-specialisten en programmeurs bedienen zelfstandig een eigen klantenkring, maar werken in creatieve teams ook samen aan projecten die een multidisciplinaire aanpak vereisen. Via Copynet kan een gespecialiseerde freelancer een totaalpakket bieden.

Copynet was n van de eerste virtuele ondernemingen in Nederland en werkt al een kwarteeuw zonder kantoorpand, secretariaat of leasewagenpark. Omdat er geen overheadkosten worden doorberekend aan klanten hanteert Copynet uiterst scherpe tarieven.

Frank van Hoof is freelance tekstschrijver en webprogrammeur en biedt onder de vlag van Copynet een breed pakket van diensten op het gebied van online marketing.