Log in, alstublieft.
 

Eerste Persoonlijke QualityCache 

CacheProfiel:   T3/K14/F3/M2

De Eerste Persoonlijke QualityCache is volstrekt uniek, simpelweg omdat u dat ook bent. Vind uw weg over de Groote Heide aan de hand van een cachebeschrijving, die speciaal voor u is samengesteld op grond van uw persoonlijke gegevens. Een cache-ervaring, die voor iedereen anders is! 


Harrieklomp  vond 'Eerste Persoonlijke QualityCache' op zaterdag 15 augustus 2015

Een tijdje geleden al eens een start gemaakt maar liep al bij de manege vast omdat men het nodig vond om de naam te veranderen. Aangezien deze cache door de eigenaar zelf nog eens gecontroleerd moest worden, hadden wij afgesproken deze gezamenlijk te lopen.
De meeste tussen punten waren nog goed te vinden maar helaas was er één niet te vinden. Misschien kwam dit door de regen waardoor je iets minder nauwkeurig zoekt.
Natuurlijk kan er hier volop genoten worden van de natuur en dat heb ik althans wel gedaan en gezellig keuvelend met Anc(h)or was dit wel een zeer aangename wandeling. Na de lange wandeling en het nodige rekenwerk konden we dan uiteindelijk de cache makkelijk vinden die rijkelijk gevuld was ruilartikelen.

Anc(h)or bedankt voor het tonen van dit zeer mooie gebied en de aangename wandeling.