Log in, alstublieft.
 

Foto-album

Eventueel kunt u het album openen in een nieuw venster.

Prachtige Lanen zullen uw deel zijn

Het Niet zo Droge Meerven

Het is stil aan het Veeven

Het Niet zo Droge Meerven 2

Spiegeltje Spiegeltje op de grond, kijk hier Rond

Geen mens te zien

Op de grote stille heide

Langs het spoor

Het Diepe Meerven

Eerste Persoonlijke QualityCache 

CacheProfiel:   T3/K14/F3/M2

De Eerste Persoonlijke QualityCache is volstrekt uniek, simpelweg omdat u dat ook bent. Vind uw weg over de Groote Heide aan de hand van een cachebeschrijving, die speciaal voor u is samengesteld op grond van uw persoonlijke gegevens. Een cache-ervaring, die voor iedereen anders is! 


Anc(h)or  plaatste een notitie bij 'Eerste Persoonlijke QualityCache' op zaterdag 15 augustus 2015

Vandaag een volledige route controle...
Een mailtje van harrieklomp wegens een 'valse' start (de naam van de manage is gewijzigd.....) zorgde voor een afspraak dat harrie en an van Anc(h)or de cache samen zouden lopen. Voor Harrie de uitdaging, voor an een goede gelegenheid om alle WP's de route en de cache te controleren.

Nadat het probleem van de manege was opgelost, waren de eerste punten niet zo'n probleem. Op WP3 werd het al wat lastiger... Het doosje met de aanwijzingen lag open boven de grond en groen uitgeslagen.... De sealing van het papier bleek nog goed in orde, dus de aanwijzing was vlot leesbaar. Toch ontbrak nog een gedeelte: dit was de aanwijzing voor het tussenput, we missen de aanwijzing voor C. Na enige minuten de bodem doorwoeld te hebben kwam ie boven.... WP weer hersteld.
De volgende WP's waren allemaal nog in orde. Onderweg naar WP6 werden we verrast door behoorlijke regen, helaas. WP6 bleek ook niet meer te vinden. Deze moet dus hersteld worden. WP7 en WP8 werden goed gevonden waarna we naar de cache konden.
Ook deze bevond zich nog in goede, droge conditie. Al moesten we in de regen loggen.....

Al met al: Cache moet even offline om WP6 te kunnen herstellen.

Harrie, bedankt voor je gezelschap. We zijn weer een stuk wijzer over wat we wel en niet moeten doen, over OpenCaching, Qualitycaching, Metacaching en GC/Groundspeak.

O ja, aan het eind van de rit ook nog even een mobile Opencache gelogd :-). Mijn eerste.

Er is een fotoverslag van deze tocht.