Log in, alstublieft.
 

Foto-album

Eventueel kunt u het album openen in een nieuw venster.

Hannas Liebling van Maaij naar Plateaux cache

Een meertje

Vergeten grenssteen

De Dommel

Een leuk plankenpad

Mooie runderen

GeoWolf 9: De Plateaux 

CacheProfiel:   T3/K8/F3/M1

Winter or summer, a visit to De Plateaux and the adjacent Belgian nature reserve Hageven is a ornithological spree. Binoculars will double the fun. Concealed walks and bird observation hides give the visitor an unrivalled opportunity to watch many birds, both common and rare, at close quarters. Enjoy! 


Harrieklomp  vond 'GeoWolf 9: De Plateaux' op maandag 6 juli 2015

Vandaag eindelijk iets lagere temperaturen en van de gelegenheid gebruik gemaakt om bij QC een cache te lopen van GeoWolf.

Ben hier al vaker geweest en wist eigenlijk de antwoorden al, maar daar doen we het niet voor. Dus op de aangegeven plek de auto geparkeerd en ben lekker aan de wandel gegaan. Heel af en toe een fietser tegen gekomen en verder genieten van de rust en de omgeving.
Het eerste punt was goed te vinden en daar staat ook beschreven over het hoe of wat met het Jezusbeeld en kon de weg vervolgen naar het tweede punt via zeer mooie paden en landschappen. Onderweg even halt gehouden bij de Dommel en even de schoenen uitgetrokken om even te pootje baden. Na deze verfrissing weer monter op stap. Het laatste punt was mij ook wel bekend en hier kon het eindcoördinaat berekend worden.
Bij het berekende coördinaat liepen er een aantal mensen dus moest ik even door lopen om even later weer om te keren en de cache uit zijn schuilplaats te bevrijden.
De cache is nog lekker droog en weer gereed om weer gevonden te worden.

Dank voor het (weer) tonen van dit zeer mooie gebied.

NiNu

Gr. HarrieEr is een fotoverslag van deze tocht.