Log in, alstublieft.
 

Nieuw in onze QCollectie!


Bedevaartcache 3 - De Queeste
Geplaatst op woensdag 17 juli 2013 door Orde der Schijnheiligen. Profiel: T3/K14/F3/M3
Zijne Heiligheid Dominicus III roept de Volwaardige Leden van de Orde op tot een beslissende strijd in het Woud van Weleer waar de grens tussen virtualiteit en werkelijkheid vervaagt. Verbreek een aloude vloek met de moderne magie van tablet, smartphone en GPS. Bestrijd het kwaad, volbreng de Queeste en vind de Heilige Graal van elke geocacher.

 
Toon op kaart

 
VII Benkskes v2.0
Geplaatst op dinsdag 17 april 2012 door Vinnie1. Profiel: T3/K3/F3/M2
Di spelleke gi over zuven benkskes. Zes ut huis in un plansoeneke, Één thuisj onder ‘s moeders rantsoeneke. Uitkiekend noar buurters mi bedenkskes. Gao zuuke naor zun bruurkes om um te vijnne das gewis. Bin 't aonder team te slim af en wa ge vijnt is nie mis!

 
Toon op kaart

 
GeoWolf 27: Le Hérou
Geplaatst op woensdag 11 mei 2011 door GeoWolf. Profiel: T1/K2/F3/M1
Nergens pronken de Ardennen zo in hun ruige pracht als bij Le Hérou, een imposant leisteenmassief, dat al miljoenen jaren weerstand biedt aan de Oostelijke en Westelijke Ourthe, die hier hun slijpende krachten bundelden. Tegenwoordig worden beide rivieren beteugeld door de stuwdam van Nisramont, die eveneens een bezoek waard is.

 
Toon op kaart

 
NpfW Jacobushof
Geplaatst op dinsdag 1 juni 2010 door Team Wilp. Profiel: T3/K8/F2/M3
U kunt kennismaken met een mooi stukje natuur dat bij de ontwikkeling van het Groene Woud tot stand is gekomen. Tevens grenst de route aan natuurgebied de Kampina. De wandeling voert door en langs, bos, heide en weide Onderweg zijn ontmoetingen met vrij rondlopend vee, klein wild en reeën eerder regel dan uitzondering.

 
Toon op kaart

 
Vind de Wind
Geplaatst op maandag 12 oktober 2009 door blaalsewent. Profiel: T2/K9/F2/M2
Het verhaal is gebaseerd op het komische Belgische TV programma FC de Kampioenen.

 
Toon op kaart