Uw account bij QualityCaching.com

Registratie bij QualityCaching.com is gratis en verplicht slechts tot het beleven van plezier aan geocaching.

Als geregistreerd lid kunt u caches publiceren, kennismaken met collega-cachers en deelnemen aan discussies in het forum. Ook kunt u trefpunten en evenementen aanmelden en bijdragen leveren aan de leestafel.

Van de ingevulde gegevens is alleen uw accountnaam openbaar. De overige gegevens worden gebruikt om uw identiteit als geregistreerd gebruiker vast te stellen. Als lid logt u voortaan in met uw accountnaam en uw wachtwoord.

De controlevraag, bijvoorbeeld 'Wat was de naam van uw eerste hond?' en uw antwoord op deze vraag worden gebruikt om uw identiteit te controleren als u het wachtwoord bent vergeten. Geeft u het juiste antwoord op uw zelfbedachte vraag, dan ontvangt u via e-mail een nieuw wachtwoord.

Registreer uw account in 2 stappen

Stap 1: de sleutel tot uw account

Uw account- of gebruikersnaam en uw wachtwoord vormen samen uw sleutel tot deze website. Uw accountnaam is tevens het cachepseudoniem of de fantasienaam waaronder u bij medecachers bekend bent. Neem even de tijd om een bijzondere naam te bedenken, die helemaal bij u past. Onder deze naam wordt uw 'dossier' bij QualityCaching.com geopend en mocht u na verloop van tijd besluiten een andere naam te kiezen, dan sluit u daarmee tevens uw complete staat van dienst onder uw oorspronkelijke naam af!

Kies bij voorkeur een korte naam. Lange namen verhogen de kans op tikfouten bij het inloggen. Te lange namen worden bovendien in lijsten en overzichten afgebroken.

Kies ook het wachtwoord zorgvuldig. Dit moet uit minimaal  8 karakters bestaan, met tenminste één niet-alfanumeriek teken (dus geen cijfer of letter). Een geldig wachtwoord is bijvoorbeeld: rubyport19%, waarbij % het niet-alfanumerieke teken is.

Noteer het wachtwoord en eventueel het antwoord op de controlevraag en bewaar het goed. Uw wachtwoord is niet bekend bij het QC-team en als u het vergeet kunt u alleen door correct te antwoorden op de controlevraag een nieuw wachtwoord krijgen. Bent u ook het antwoord op de controlevraag vergeten, dan is uw account voortaan onbereikbaar en is opnieuw aanmelden de enige optie. Ook dat betekent een breuk in uw cachecarrière.

Alle invoervelden zijn essentieel. Vul het formulier daarom volledig in en klik daarna op 'Gegevens vastleggen' voor de tweede en tevens laatste stap van de aanmeldingsprocedure.